joi, 23 februarie 2012

Setul de cutite ceramice Yoshi Blade

Am avut un set de cutite ceramice pana acum cateva luni.
Intr-o zi a sarit lama razuitorului de cartofi - eu asa ii spun - pe undeva prin bucatarie si nu am mai gasit-o, iar alt set nu mi-am mai procurat pentru ca magazinul care avea asa ceva la mine in oras, s-a desfiintat.

Dar am gasit pe internet un set de cutite ceramice Yoshi Blade, fabricate din oxid de zirconiu, care prelungeste viata ascuţişului lamelor cu pana la de 10 ori mai mult, comparativ cu viaţa unei lame din oţel (pentru cei care nu sunt pasionati de cristale, zirconiul este folosit si ca piatra pretioasa, fiind singurul cristal care are calitati foarte apropiate de acelea ale diamantului, asadar are in primul rand o duritate foarte mare).

La setul de cutite Yoshi Blade design-ul Santoku este ideal pentru taierea de precizie in felii subtiri.

Pachetul, pe care il gasiti la thegift.ro contine:

1 x cutit ceramic Yoshi Blade
1 x husa de protectie pentru cutitul ceramic Yoshi Blade
1 x cutit ceramic pentru cojire Yoshi

The Gift va provoaca la un concurs (detalii gasiti dand click pe acest link: castiga-un-set-de-cutite-ceramice-yoshi-blade) in care premiul este un asemenea set de cutite ceramice. Iar eu,daca nu voi avea sansa sa-l castig, mi-l voi comanda pe internet, pentru ca stiu ce inseamna un cutit ceramic in bucatarie si ii duc dorul celui pe care nu-l mai am.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).