sâmbătă, 10 decembrie 2011

Tortilla cu piure

In mod normal o tortilla nu se face cu piure, ci cu cartofi taiati in felii rotunde, dar eu aveam niste piure ramas de la un pranz si nu voiam sa-l arunc la căţeii străzii (care au ce mânca, tot de la masa mea).

Asa ca am luat doua oua, 3-4 linguri cu piure, 2 felii de muschi file, o bucata de ardei gras rosu, o ceapa mica (rosie), sare, ulei; rosie, salata verde si feta pt decor si nu numai :)

Muschiul file si bucata de ardei le-am taiat patratele iar ceapa am taiat-o marunt. Pe toate le-am calit in ulei.

Ouale le-am amestecat cu piureul, am potrivit de sare,

apoi am amestecat cu muschiul, ceapa si ardeiul calite

si am pus compozitia in tigaia cu ulei sa se rumeneasca putin amestecul de cartofi si ou. Ar fi trebuit sa iasa omleta intreaga, dar din cauza piureului nu s-a putut, asa ca a iesit o tortilla sfaramicioasa :) dar gustoasa,

pe care am servit-o cu o salata verde asezonata cu rosie si cu putina branza feta. Si zau daca nu ar fi mers si o duşcă de vin alb demisec.

Dar cum eu nu le am cu alcoholicele :))) o cana mare de apa rece a fost perfecta pentru astampararea setii de dupa aceasta cina consistenta.

Pofta buna! :)

2 comentarii:

  1. Da. Dar seara? Nu e bine, dar nu e un repros. Nici eu nu ma pot abtine.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) pai ce are daca era seara? Aaaa, ca asa zice lumea? Treaba ei, mie mi-era foame.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).