sâmbătă, 15 octombrie 2011

Pachetele cu ansoa

Stiti de mai demult ca am o conserva de ansoa, care nu se mai termina odata :))) de sarata ce este. Si nu stiu cum sa o desarez. Cred ca pana la urma pur si simplu voi pune in apa fileurile de peşte. Dar pachetelele au iesit excelente, pt ca nu am mai pus sare deloc pe restul ingredientelor.

Pentru aceste pachetele am folosit asa: o foaie de placinta din comert (intr-o zi tot o sa ma apuc eu de facut niscai aluat frantuzesc, ca am mai multe retete), fileuri de ansoa, masline taiate sferturi, fâşii de ardei rosu, mozzarella rasa.

Am taiat mai intai foaia de aluat in triunghiuri

apoi am pus pe fiecare triunghi cate putina mozzarella rasa si o bucata din fiecare ingredient.

Am impachetat apoi triughiurile de aluat ca pe niste pachetele si le-am pus intr-o tava unsa cu foarte putin ulei.

Am dat la cuptor la foc mediu pana cand s-au rumenit, adica cca 30 de minute, le-am scos pe o tava si am servit.

Sunt delicioase atat calde cat si reci.

Pofta buna! :)


5 comentarii:

  1. Cred ca au fost bune!Arata apetisante!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca-ti plac, Teo. Au fost bune si putine :)

    RăspundețiȘtergere
  3. al meu sot sigur ar fi incantat dar asta nu inseamna ca eu as zice pas.daca vrei o reteta super simpla de aluat frantuzesc incearca reteta Laurei Laurentiu (varianta rapida).eu sunt 100% multumita de ea.sigur mai sunt si alte reteta de aluat frantuzesc foarte faine dar cea a Laurei e rapida :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Am o problema cu retelele dnei Laurentiu - nu mi-a iesit aluatul de tarta nicicum, de mai multe ori incercat, si de atunci am o "trauma" :)) Stii cum e, in locul in care ai avut ghinion odata nu te mai duci in veci!

    Dar mie aluatul frantuzesc nu-mi iesea, cand eram foarte tanara si extrem de putin experimentata intr-ale bucataritului. Nu ca acum as fi cine stie ce culinareasa, dar cat de cat, macar ceva curaj in plus am mai prins :)))

    Am vreo 3-4 retete, cred. Le pot incerca pe rand, sa vad care iese mai bine. Si chiar o sa le incerc, pt ca ieri am facut o placinta cu foi din comert, si cand am scos-o din cuptor avea un usor iz de ranced :(((((( Cu siguranta de la foi era, ca restul ingredientelor puse erau foarte proaspete. Asa ca, daca mai mai "ard" mult cu produsele din comert, o sa incep usor-usor sa devin mult mai bio decat mi-as dori.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).