miercuri, 12 octombrie 2011

Cartea "100 de secrete dulci"


Mai tineti minte concursul Secretul prajiturilor? De la Unirea?
Tocmai ce am primit zilele trecute cartea cu cele 100 de secrete dulci.









Are o calitate de  exceptie, este in format mic, hardcover (cu coperta cartonata, tare), pe hartie glasata si e o mica bijuterie editoriala. Felicitari realizatorilor!

Astept detaliile despre lansarea cartii ;) prietenii stiu de ce!

5 comentarii:

  1. Arata foarte bine !!Banuiesc ca ai si tu pe acolo o reteta, doua 7,9...bravo!!!!o zi faina iti doresc!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Exteriorul e exceptional, dar in interior...e leopardul! Textele ar fi trebuit editate, corectate si modificate! Sa nu mai spun ca lipsesc ingrediente de la unele retete. Pe mine m-a dezamagit :(

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc, Aziz, da, am si eu retete si am fost premiata pentru ele. Si tie o zi excelenta!

    Liana, nu am avut timp s-o rasfoiesc pe indelete, se poate sa ai dreptate, la urma urmei, au lasat exact textele celor care au postat respectivele retete pe site, in concurs. Ce mi se pare de mirare este ca daca lipsesc ingredientele, cum de au fost premiate acele retete?!?!? Ca nu era pe voturi... totusi...

    RăspundețiȘtergere
  4. Era pe voturi, cum nu? Doar daca acumulai 50 de pcte reteta ta intra la jurizare. Si orice text se redacteaza, uita-te cat de frumos au facut cei de la Maratonul Safir-ai primit si cartea aceea, nu-i asa?
    Trebuia sa specifici retetele tale si sa pui link sa putem face comparatii. Eu asa voi face pt. ca sunt f. nemultumita de "experta" Unirea si de ce a facut din retetele mele.

    RăspundețiȘtergere
  5. Liana, asa este, insa odata tin minte ca s-au facut 50 de voturi de dimineata pana seara, deci chiar nu era o problema cu cele 50 de voturi minime care trebuia sa fie adunate intr-o luna de zile. Ma refeream la faptul ca decizia de a premia sau nu o reteta era facuta prin jurizare, si nu printr-un concurs de voturi.

    In pozele facute cartii sunt retetele mele. Nu m-am uitat sa vad daca au schimbat ceva din textul meu, eu sper ca nu...

    Da, am primit si cartea de la Maratonul Safir, dar o voi posta odata cu ceva bucatarit la aparatul cu aburi Philips primit drept premiu :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).