luni, 6 iunie 2011

Pizza quatro formaggi


Am comandat-o la o pizzerie, ceva mai de multisor. Dar merita incercata si acasa.

Blatul il faceti asa cum doriti, fiecare. Eu am un blat de pizza AICI. Apoi il umpleti cu patru feluri de branza din care unul obligatoriu mozzarella. Cea din poza mai contine cascaval, branza brie (sau alt fel de branza cu mucegai nobil) si ricotta.

Mai puteti adauga si alte ingrediente, precum ciuperci sau ardei rosu, sos de rosii, masline, oregano. Se da la cuptorul incins timp de 20-25 de minute la foc potrivit spre iute. Se serveste cu ketchup si optional cu sos de usturoi.

Pofta buna! :)

3 comentarii:

  1. Cât de bine arată...e preferata mea! Oriunde merg, comand pizza quatro formaggi, sunt mare mâncătoare de brânză. Dar am să încerc să fac şi acasă. Vă pupic cu drag şi vă doresc zile uşoare cu examenul. Toate bune din partea mea. LEXY

    RăspundețiȘtergere
  2. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...super buuuuna!
    Ar trebui sa mai repetam experienta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Alexandra, ma bucur ca iti place pizza. Si mie imi place, chit ca gurile rele zic ca ingrasa (da' multi italieni grasi ai vazut? ca eu nu prea...)

    :))))))))))) Cristina, de data asta e randul meu si la facut cinste cu o pizza si la daruit o tava de better-than-sex. Ai un pic de rabdare sa termin cu competentele, inca 2-3 saptamani si ne vedem. Pupici! :) :*

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).