sâmbătă, 21 mai 2011

Salata de porc


E aproape vara, mancarurile simple si fara foc iau usor-usor locul celor gatite, potrivite mai curand pentru anotimpul rece, ma satur cu un sandvis sau o salata, exact precum aceasta care urmeaza si la care
am folosit: sunca de porc (muschi tiganesc sau orice alt produs din carne de porc), castraveti murati, castraveti proaspeti, ardei rosu, ceapa verde, sos de maioneza cu mustar si iaurt, salata verde, cateva masline verzi, sare, piper alb.

Sunca de porc am taiat-o in suvite lunguiete, castravetii si ardeiul in cubulete, ceapa taiata marunt, maslinele taiate rondele sau cubulete la fel de mari ca si castravetii. Maioneza am amestecat-o cu o lingura de iaurt la portie, o lingurita de mustar, un praf de piper alb, un praf de sare.
Ingredientul principal si gustul predominant este de la sunca de porc.


Pofta buna! :)



2 comentarii:

  1. Deaga mea te salut !
    Esti neobosita ,numai bunatati ne pui !arata bine salata ta si maine i-mi fac si eu !
    cu drag Doly

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa-i cand ai blog culinar :)) trebuie sa par neobosita, chiar daca azi, ca si aseara, picam franta de bucatarit si de strans/spalat vase!

    Sa-mi spui cum ti-a iesit, :) te pup cu dor!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).