miercuri, 9 februarie 2011

Salata de crenvursti

Ideea este preluata dupa o salata de parizer, de pe Softpedia, a userului alalaltu, intr-un topic de pe sectiunea Gastronomicus. Eu am asezonat salata cu ce-mi place mie si am eliminat ceapa.

Asadar, pentru o portie avem nevoie de: 2 crenvursti subtiri de pui, fierti si taiati rondele, o rosie feliata, cateva foi de salata verde tocate, o bucata de ardei rosu taiata marunt, 25 g cascaval taiat fideluta, cateva masline, sare. Sosul se face din 2 lingurite de ulei de masline, o lingurita de mustar dulce, putina zeama de lamaie, un varf de lingurita de zahar (optional) si un praf de piper.

Este un fel de mancare foarte usor, cu aproximativ 300 de calorii per portie, recomandat la cina sau la micul dejun mai ales celor care tin dieta. Cum si eu sunt tot pe acolo :), dupa cum vedeti, am eliminat sosul din salata, si doar am pus cativa stropi de ulei, pentru efectul fotografic.

Pofta buna! :)

2 comentarii:

  1. Buna idee... uite ca din crenvusti nu m-am gandit sa fac salata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi mai sanatoasa cu carne de pasare, dar crenvurstii au si mai putine calorii :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).