joi, 17 februarie 2011

Platou cu aperitive

Deja v-ati dat seama ca ma straduiesc sa mananc mai mult cruditati si mai putine mancaruri hipercalorice. Daca le fac - vezi negresa de aseara - nu inseamna ca le si mananc, sau ca le mananc eu pe toate, nu.


Negresa era facuta la comanda, pentru cineva cunoscut (care a preferat meringue-rile facute cu aceeasi ocazie, nesinchisindu-se ca are diabet), iar meringue-ul e ceva ce am vazut pe net si am sa postez in zilele urmatoare.

Asadar pentru sandvisuri am folosit paine, crema de branza Fagaras, sunca de Praga, salam sasesc de la CrisTim, ou fiert, ardei rosu, masline, branza topita Hochland felii, cascaval, rosii, castraveti, salata verde, salata de icre, felii de morcov, ridichi, patrunjel verde.

Dungile foarte subtiri de salata de icre le fac cu o seringa de unica folosinta, pe care o pastrez pentru scris pe torturi, ornat cu fir subtire, etc. Fara ac, bineinteles! :)

Mai intai, feliile de paine unse cu crema Fagaras. Apoi va las sa savurati pozele.


Pofta buna! :)




2 comentarii:

  1. Yummy!!! ce nevoie as avea si eu de o Oana care sa imi faca un asa mic dejun frumos :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) multumesc, Cuisine, ma ai aici, de unde te poti inspira.O seara placuta iti doresc!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).