marți, 18 ianuarie 2011

Gustos.ro sau parada blogurilor

Pe situl gustos.ro se organizeaza o parada a blogurilor culinare si un concurs pe sectiuni. M-am inscris si eu cu al meu caiet cu retete (in prima versiune a blogului, pe blogspot, numele său era caietul-cu-retete. Ulterior cineva a cumparat un nume de domeniu pe .com cu aceste cuvinte si am fost nevoita sa schimb denumirea blogului in retete-vechi-si-noi.info), la sectiunile aperitive si feluri principale si apoi am fost invitata sa dau un interviu. Multumesc doamnei Stela Cristea pentru comunicarea excelenta de care am avut parte pana acum. 

 Interviul meu: 

1. Cum ai inceput sa ai un blog gastronomic? 
R.- Am un carnetel de retete inca de cand eram eleva, de prin 1980 inceput, si m-am gandit sa impartasesc cu ceilalti aceste retete. La vremea cand mi-am facut blogul nu stiam nimic despre blogosfera culinara dar m-am adaptat rapid, am inceput sa pun poze la retete si sa fiu pasionata de bucatarit, lucru care inainte de asta nu era deloc printre prioritatile mele. 

2.  Ai trecut prin vreo intamplare amuzanta legata de gastronomie? 
R. - Da, acum vreo 20 de ani eram de serviciu la locul de munca, sa fac cafeaua pt colegi. Si din neatentie, am luat cutia cu bicarbonat de sodiu cu care femeile de serviciu spalau vesela (era intr-o cutie de ness), crezand ca acolo este zaharul. M-am cam mirat ca de ce era "zahar" pudra, dar nu am dat mare atentie...

din pacate interviul a fost eliminat de pe pagina site-ului gustos.ro si nu m-am gandit sa pastrez versiunea integrala ca s-o postez pe blog, pentru amintire :)

2 comentarii:

  1. Felicitari Oana pentru interviu !
    Si la mai mare !
    Mi-au placut tare mult raspunsurile tale , esti o adevarata maestra in comunicare !
    Sa ne delectezi cu cat mai multe retete gustoase ! Doly

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc, Doly, pentru apreciere. Esti o draguta si o dulce ca de obicei :)


    Oana

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).