marți, 18 ianuarie 2011

Cum se face crema ganache

update 2021 - mai demult nu ma pricepeam bine sa execut o crema ganache. In acest articol pusesem un video de pe youtube, din care m-am inspirat si eu la vremea aceea, clip care azi nu mai exista. Dar, din fericire, acum prefer crema mascarpone cu ciocolata pentru orice fel de tort bun, sau crema de ciocolata de la cozonacul evreiesc babka iar daca intr-adevar cineva doreste o crema ganache, internetul abunda de astfel de retete, in orice limba credeti voi ca e mai originala versiunea respectiva, sau mai simplu de pregatit.

2 comentarii:

  1. Canache se face in Proprtie 1/1.
    Merge si Chocolatä normalä.Important este sä nu fierbi Frisca.
    Eu am mai multe Methode . Cind fac mai putinä amsetec amnindouä Ingrediente si le incälzesc pe Aburi. Frec bine din cind in cind si cind este foarte cald da nu fierbinte si este foarte bine omogenizait iau de pe Foc.
    Important la Canache este cä ii trebui ecel putin 12 Ceasuri sä stea in Frigider. Altfel mergi Pericol sä nu batä...
    Alt Punct este cä este bine sä nu iasä afarä Furculitele alea de la Mixer afarä, adicä sä nu bage prea mult Aer inäuntru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru detalii, sunt bine venite, peste cateva zile am de facut o prajitura. Voi tine cont de sfaturile tale.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular va dati acceptul ca acest site sa foloseasca si sa stocheze exclusiv pentru comentarii datele personale pe care le introduceti (nume, site sau cont google).